Om de bibliotheek aan het Stadsplein wordt dinsdag 13 oktober (herfstvakantie) van 10.00 tot 15.00 uur een schrijfworkshop gehouden voor kinderen van 9 – 12 jaar. Kosten: € 3 per kind.

Er kunnen twaalf kinderen aan meedoen. Zij beginnen met een voorbereiding op het schrijven en gaan vervolgens denken, fantaseren, schrijven, tekenen en stoppen met de lunch. Samen met de muzikant, de ceremoniemeester volgt daarna de presentatie van het geschreven stuk. Van 13:30 uur af is er één gast per kind welkom om alle presentaties bij te wonen. De gasten horen de verhalen en de muziek en ze zien de tekeningen.

Certificaat

De overige familie en vriendjes kunnen de presentaties op zien. Om 15.00 uur krijgen deelnemers een Schrijfpuntje-certificaat. Betalen is alleen mogelijk met pin.

Dit Schrijfpuntje-evenement is mogelijk gemaakt door Stichting Amstelidee, Bibliotheek Amstelland, Het Nederlands Bloginitiatief. Team schrijfpuntje: Door de Flines, Monica Pak, Linda Tan, Ben Voorend en Conchita Willems.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.