In verband met de werkzaamheden aan de Bovenkerkerweg is de Nesserlaan van maandag 7 agustus tot en met vrijdag 1 september volledig afgesloten. Men moet dus via Langs den Akker naar en van Nes aan de Amstel, c.q. het landelijke gebied langs de Amstel.

“Dat wordt dus omrijden”, zegt de Dorpsraad van Nes aan de Amstel, die een langere reistijd mogelijk acht.

BAM

Bestemmingsverkeer kan volgens aannemer BAM tijdens de werkzaamheden niet van de Bovenkerkerweg op de Nesserlaan komen. “Bewoners, leveranciers, klanten enzovoorts zullen allen om moeten rijden via de Amsteldijk Zuid en via de Amsterdamseweg kan men de N201 bereiken”, zegt BAM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.