In verband met het aanbrengen van damwanden ter hoogte van het viaduct A9 is op de Amsteldijk een rijstrook nog tot en met woensdag 2 augustus afgesloten. Verkeer kan daar om en om passeren.

Wegens hijswerkzaamheden ter hoogte van het A9-viaduct is de Nieuwe Meerlaan in de nacht van maandag 31 juli en de nacht van dinsdag 1 augustus tussen 20:00 uur en 05:00 uur volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Bosbaanweg

Fietsers en voetgangers kunnen gedurende de avond en nacht passeren via de rijbaan De pannenkoekenboerderij / Bostheater / overige bestemmingen blijven bereikbaar vanuit zijde Bosbaanweg.

Zuidasdok

Van zaterdag 5 augustus 22:00 uur tot en met maandag 14 augustus 05:00 uur zal de A10 Zuid tussen knooppunt Badhoevedorp en de aansluiting met de S109 RAI voor verkeer richting de A2 Utrecht volledig worden afgesloten. Verkeer wordt gedurende de periode omgeleid via de A9 of via de A5. Extra reistijd kan oplopen tot 1 uur.

Parnassusweg

Wegens de verbreding van het metroviaduct over de Parnassusweg is de rijbaan richting Amstelveen tot 1 oktober afgesloten voor auto- en busverkeer. Langzaam verkeer kan wel gebruik blijven maken van de Parnassusweg. Auto- en busverkeer richting het zuiden (Amsterdam uit) wordt omgeleid via de Strawinskylaan, Beethovenstraat en De Boelelaan terug naar de Parnassusweg.

Bovenkerkerweg

In verband met de omvangrijke de reconstructie van de Bovenkerkerweg, die tot december duurt en op dit moment in fase 2 is beland, blijft de Burgemeester Wiegelweg wel beschikbaar voor het verkeer. Wel wordt het verkeer uit Westwijk geadviseerd via de Hammerskjöldsingel richting de Beneluxbaan te rijden. Tijdens de werkzaamheden kunnen voetgangers en fietsers de werkzaamheden passeren.

Ter hoogte van de Nesserlaan en de Burgemeester Wiegelweg kunnen voetgangers en fietsers oversteken naar de overzijde. De Nesserlaan blijft gedurende de werkzaamheden beschikbaar voor het verkeer, maar gaat van maandag 7 augustus tot en met vrijdag 1 september dicht. Gemotoriseerd verkeer kan de Nesserlaan in deze periode bereiken via de Amsteldijk Zuid. Voetgangers en fietsers worden omgeleid via de Nessermolen en De Zon.

 

 

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.