Mantelzorgers die dan niet moeten zorgen worden in een speciaal ‘café’ voor hen verwacht op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur, rond het thema ‘depressie’. Het mantelzorgcafé wordt georganiseerd door Mantelzorg & Meer en gehouden in De Meent, Orion 3.

Als de coronamaatregelen het niet toelaten, is de bijeenkomst online via Zoom.

Ontmoeting

Over het café zegt de organisatie dat het een plek is voor ‘ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen’. Het wordt elke maandagavond gehouden rond een ander thema. Mantelzorgers in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel zijn er welkom. Dat zijn de gemeenten waarin Mantelzorg & Meer werkt. Tijdens het eerste café geven mantelzorgconsulenten Jessica van ’t Slot en Caroline Selles een presentatie over depressie. Een ervaringsdeskundige op dit gebied komt ook aan het woord. Er is verder gelegenheid tot het stellen van vragen. Deelname is gratis.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of vragen stellen via info@mantelzorgenmeer.nl of via 020-5127250. Aanmelden vóór 18 januari. Als de bijeenkomst in De Meent kan doorgaan, is het aantal plaatsen beperkt vanwege de coronarichtlijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.