Omdat de helft de helft van Nederland tegenwoordig communicatie studeert om de andere helft van informatie te voorzien, ligt het aantal stageplekken niet voor het oprapen. Maar men kan daarvoor nu ook terecht bij de Vrijwilligerscentrale Amstelland, meldt die. Onder met motto ‘Helpen maakt happy’ leert de stagiaire daar verschillende aspecten van wat het vak inhoudt, belooft de centrale.

De stagiaire draait volledig me met de communicatiemanager, zegt de centrale. Er is een stageplek voor het komende halfjaar (drie of vier dagen per week). De stagiaire moet dan de sociale mediakanalen en website bijhouden, persberichten opstellen, aan wervingsacties meewerken, evenementen organiseren, interviews regelen en video’s vervaardigen.

HBO

De Centrale laat weten iemand te zoeken met HBO denkniveau, die het Nederlands beheerst en bereid is een of twee keer in de weekenden te werken. Hij of zij moet wel in het derde of vierde jaar van de studie communicatie of media zitten. Geïnteresseerden kunnen hun CV en motivatie sturen naar mspiekerman@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.