Bij de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) spreekt dinsdag 27 september (17.30 uur) in de schouwburg Paul Smit tijdens een zogeheten ondernemersborrel.  De lezing van Smit, onderdeel van Back on Track, heet ‘Anders Kijken’ .

Paul Smit laat volgens de OA diverse aspecten van menselijk gedrag zien en de werking van het brein van de mens.

Mogelijkheden

Hij geeft onder meer antwoord op vragen als hoe men ontspannen in het leven kan staan, denken in mogelijkheden hoe verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie ontstaat. “Zijn verhaal is onderscheidend en bevat de nieuwste inzichten”, meent de OA.

Paul Smit
Filosoof & cabaretier Paul Smit combineert volgens de vereniging humor en inhoud en gaat in op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering. Hij studeerde af op de ‘Evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef tien boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

Back on Track 
Deze ondernemersborrel wordt georgansieerd in combinatie met Back on Track, programma voor alle Amstelveense ondernemers en mogelijk gemaakt door gemeente Amstelveen. De OA zorgde in samenwerking met de VAD en KHN Amstelland voor de uitvoering ervan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.