De volgende vergadering van de Dorpsraad Nes aan de Amstel, adviesorgaan van de gemeente, is op dinsdagavond 13 juni (20.00 uur) in Dorpshuis De Nesse. Op de agenda staat onder meer het overleg met de gemeente omtrent het parkeerterrein bij de Urbanuskerk in de Nes.

In juli en augustus zijn er geen Dorpsraadvergaderingen en in september wordt de nieuwe raad geïnstalleerd. Overigens werkt de Dorpsraad gewoon door in de vergaderloze periode, zegt die.

Overleg

Voorzitter Hermann Ruhe brengt tijdens de komende vergadering van de Dorpsraad ook verslag uit van het functioneren van de diverse overlegorganen. Ook wordt gesproken over de Werkzaamheden aan  de Nesserlaan en de Bovenkerkerweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.