Brijder preventie verzorgt op de donderdagavonden 25 mei en 1 juni (beide van 19.30 tot 21.30 uur) in Haarlem gratis informatieavonden over verslaving.

De avonden zijn bestemd voor partners, kinderen, familieleden en vrienden van mensen met een verslavingsprobleem.

Programma

Tijdens deze avonden komen vragen aan bod als: Welke gevolgen kan het overmatig gebruik van alcohol en / of drugs hebben voor het lichaam, het denken en het gedrag? Wat is het effect van de verschillende drugs? Wat is verslaving?  Wat zijn de gevolgen voor de omgeving van verslaafde persoon? Hoe kunt u het beste met hem of  haar omgaan?  Welke grenzen kunt u stellen? Hoe voorkomt u dat uzelf of andere gezinsleden te veel in het gedrang komen? Welke hulpverlening is er voor verslaafden en mensen in hun directe omgeving Hoe kunt u iemand met een verslaving helpen?

Twee avonden

De twee avonden horen bij elkaar. Men schrijft zich dus voor beide avonden in. Brijder is gevestigd op Schipholpoort 20, 2034 MA te Haarlem. Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid voor de deur.

Voor verdere informatie en inschrijving kan men bellen met Brijder Haarlem, tel.: 088 – 358 2260 of een e-mail sturen naar preventie@brijder.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.