Er zijn extra voorstellingen van cabaretiers Najib Amhali en Daniël Arends geboekt door Schouwburg Amstelveen.  Vooral voor cabaret was er tijdens de zaterdag (11 mei) gestarte voorverkoop veel belangstelling in het eerste weekend. “Maar ook de rest van de programmering lijkt in de smaak te vallen”, zegt het theater. Er werden in totaal 30.000 kaarten verkocht, weer meer dan vorig jaar bij de start van de kaartverkoop.
Extra voorstellingen

Daniël Arends. Foto: Herman Poppelaars

Van de koplopers in het cabaret, Najib Amhali en Daniël Arends, is het gelukt om extra voorstellingen te boeken. Najib Amhali speelt een extra voorstelling van Waar was ik? op donderdag 26 september en Daniël Arends komt terug met Meer van hetzelfde (deel 1) op donderdag 9 januari.

Hardlopers
Andere hardlopers in het cabaretgenre zijn

Alex Klaasen

Pieter Derks, Rundfunk, Yentl en de Boer en Dolf Jansen. Ook andere voorstellingen en concerten doen het goed. Wie bij het concert van Queen the Music, Giovanca honours Diana Ross, Tania Kross of Ruth Jacott wil zijn moet er snel bij zijn. Ook kaarten voor de show van de bekende stylist Fred van Leer en de nieuwe revue Showponies van Alex Klaasen gaan hard. Anne Wil Blankers voert de toneeldivisie aan samen met de nieuwe klucht Herrie in de Keuken van Jon van Eerd. Jandino scoort goed met Judeska in een nieuwe komedie en rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen in de komedie Zin een bonte stoet personages ten tonele.

De voorverkoop van Schouwburg Amstelveen loopt nog t/m 31 mei. Deze maand geldt nog een vroegboekkorting van 10% op veel voorstellingen. Bekijk het volledige programma op www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.