Op zondag 7 mei treedt het Amstelveens Poppentheater met publiek – iedereen van 4 jaar en ouder – om 14.30 uur naar buiten. In een kleine wandeling bezoekt men twee tuinen in de buurt van het theater, waar kleine voorstellingen te zien zijn over katten.

Lot Lohr (bekend van Sesamstraat) vertelt het verhaal over de kat van ome Willem die nergens te vinden is. Hij moet ergens zijn en kinderen wordt gevraagd mee te zoeken. Zoeken.

Poezenverkiezing

Charlotte de Lange (de Vliegende Koffer) is op weg naar een miss Poezenverkiezing om te pronken met miss Miauw, maar er gaat onderweg iets mis. Komen ze wel op tijd? Na afloop komt iedereen naar het theater waar de kinderen nog een leuk presentje mee naar huis mogen nemen. Er kunnen 40 mensen aan mee doen.

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.