Donderdag 14 september staat The Doors in Concert op het podium van P60. De tributeband brengt een hommage aan de legendarische The Doors, waarvan zanger en icoon Jim Morrison in 1971 overleed, inmiddels alweer 50 jaar geleden.

The Doors in Concert neemt zijn publiek mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60, met nummers als ‘Light My Fire’, ‘Love Her Madly’, ‘L.A. Woman’ en ‘Riders On The Storm’.

Stem

De zanger, Danny van Veldhuizen, heeft de looks en stem van Jim Morrison. De toetsenist, Willem Vonhof, vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek. De gitarist, Sander Compeer, speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer, Daan van de Ven, kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

‘Het geluid van The Doors op het podium was vaak interessanter en puurder dan dat van de studio-uitvoeringen’, vindt de tributeband. De bandleden laten zich inspireren door de verschillende live-cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert.

Kaarten zijn beschikbaar via de website: www.p60.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.