Theater Witte Pomp speelt zondag 11 december de voorstelling ‘De Koning bakt een huis’ voor iedereen vanaf 2 jaar.

Het is een kleine, poëtische voorstelling over jezelf durven zijn.

Blootpad

Over bang zijn en durven, je verstoppen en tóch tevoorschijn komen. Over grote thema’s op een kleine schaal eigenlijk, met één poppenspeler en één muzikant. Daarvoor worden dieren van stal gehaald, zoals Blootpad een verlegen dier en altijd thuis. Hij draait potten en vazen van klei die hij in zijn kelder onder zijn huisje opgraaft. Nooit komt hij buiten de deur. Op een dag ligt er een brief op de deurmat. Olifant is jarig en Blootpad mag net als alle andere dieren op zijn feestje komen. Deze brief maakt Blootpad heel onrustig en uit paniek frommelt hij de brief op en gooit hem weg.

Feest

Ondertussen is het feest in volle gang, alle dieren zingen uit volle borst. Totdat Olifant ontdekt dat Blootpad er niet is. Hij is diep beledigd en dendert naar het huis van Blootpad: “Waarom ben je niet op mijn feest?” Blootpad stottert: “Ik voel me zo bloot.” Dat begrijpt Olifant, hij heeft medelijden met hem, pakt de klei en begint te kneden. Toegang: € 9,00 per persoon. Reseveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl   info@amstelveenspoppentheater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.