Zondag 18 september is er om 11.30 uur weer een kleuterbios in Cinema Amstelveen. Dan draait de film De Gruffalo. Die is gebaseerd op de bekende boeken van Julia Donaldson, die ook De Slak en de Walvis maakte.

Bij de kleuterbios komen de boeken op het witte doek tot leven.

De Gruffalo
De Gruffalo vertelt het magische verhaal van een muis die een wandeling door het bos maakt op zoek naar nootjes. Wanneer hij drie roofdieren tegenkomt, een vos, uil, en een slang, die hem allemaal willen opeten, moet de dappere muis zijn verstand gebruiken om te overleven.

De Slak en de Walvis
In de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een ambitieuze zeeslak en een bultrug, ontdek de kracht van de zee het gevaar van te dicht bij de kust zwemmen… Kan de slak de walvis redden als hij in een afgelegen baai strandt?

Kleuterbios
Voor de eerste keer naar de bios gaan is al best spannend. Cinema doet daarom het licht niet helemaal uit en geluid iets zachter dan normaal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.