Op 17 september, Wereld Alzheimer Dag, organiseert de afdeling Amstelland en Meerlanden van Alzheimer Nederland een food- en activiteitenmarkt bij de Atletiek Vereniging Startbaan aan de Startbaan 1a. Het evenement start om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Het is in elk geval een feestelijk evenement voor mensen met dementie en mantelzorgers, zeggen de organisatoren.

Foodmarkt

Op de foodmarkt is een barbecue van Slagerij Stronkhorst, een ijskar van ijscoman Lex en er zijn hapjes van Ingeborg Merkx en stroopwafels van fa. Marijnissen. Daarnaast is er muziek en zijn er activiteiten zoals een percussieworkshop, bewegen op muziek en een rondje fietsen op duo-fietsen,

Van 13.00 uur is men dis welkom bij Atletiek Vereniging Startbaan, Startbaan 1a. Parkeren is mogelijk bij het Herman Wesselink College 2-4, Startbaan. De Atletiek Vereniging is rolstoelvriendelijk.

De kosten voor het evenement zijn 5 euro. Bij dit bedrag zijn alle activiteiten, workshops en de hapjes en drankjes inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden kan op https://www.alzheimer-nederland.nl/amstelland. Aanmelden kan ook door te mailen naar amstellandmeerlanden@alzheimervrijwilligers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.