De gemeente organiseert weer een collectie zonnepanelenactie, omdat zij het bewoners zegt makkelijk te willen maken om zelf energie op te wekken. Op donderdag 15 september is er over de actie van 19.30 tot 20.30 een informatieavond, waarvoor men zich kan aanmelden bij het regionale energieloket via https://regionaalenergieloket.nl/amstelveen/ Tijdens die avond inwoners krijgen informatie over de zonnepanelenactie, leningen die er voor zonnepanelen zijn en het terugvragen van de btw. De gemeente, Energieloket Amstelveen en de installateur zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Inschrijven 

Na afloop van de informatieavond kunnen geïnteresseerden zich bij het Energieloket inschrijven voor de actie. Wegens drukte bij zonnepaneleninstallateurs is er plaats voor maximaal 500 inschrijvingen binnen deze actie, zegt de gemeente.

Onafhankelijke, technisch specialisten van Energieloket Amstelveen kiezen een installateur uit met een aantrekkelijk aanbod voor de inkoopactie. De installateur is gekozen Wegens goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.