Inwoners van alle leeftijden kunnen gratis proeflessen volgen bij Muziek- en Dansschool aan het Stadsplein op 4 en 5 juli, van 09.00 tot 17.00 uur. Voor de allerkleinsten zijn er speciale lessen, maar ook volwassenen zijn welkom.

Muziek- en Dansschool Amstelveen is onderdeel van Platform C. Daar staat een team van professionele docenten klaar. Na een zeer lastige periode mag het weer en kan het weer, met de nodige maatregelen en helaas nog enkele beperkingen. Eigenlijk kan alles: Gitaar, viool, piano, zingen, ballet of jazz/streetdance enzovoort.

Versoepeling

“De geplande Open Dag in april, normaal gesproken dé gelegenheid om zich te oriënteren, moest helaas worden afgezegd”, zegt Platform C-directeur Madeleine Heijligers. “Zodra er zicht was op versoepeling, zijn wij naar andere opties gaan kijken en hebben we het proeflesweekend georganiseerd. Als je overweegt een instrument te gaan leren bespelen of op dans- of balletles te gaan, wil je het natuurlijk wel eerst even proberen. Op dit moment mogen wij nog geen proeflessen aanbieden voor alle disciplines, maar voor veel gelukkig wel.”

Inschrijven verplicht

Deelname aan een proefles is alleen mogelijk na inschrijving. Dat kan via de website van Platform C (https://www.platform-c.nu/content/proeflessen-4-en-5-juli-2020). Daar is ook het rooster van de proeflessen te vinden. Via het reactieformulier kan men zich aanmelden voor een proefles in het rooster of, indien gewenst, in overleg met de docent een andere afspraak maken.

Ervaren

Deelname aan een proefles is geheel vrijblijvend en verplicht nergens toe. Smaakt de proefles naar meer, dan kan men een keuze maken uit het lesprogramma van seizoen 20-21. “Ik ben zo blij dat we weer les mogen geven”, zegt drumdocent Pieter-Jan Nijssen. “Begin juni mochten wij de deuren weer op een kier zetten en een aantal lessen voortzetten. Uiteraard op gepaste afstand en met allerlei veiligheidsmaatregelen, maar het is geweldig om de leerlingen weer te zien en weer samen muziek te kunnen maken.” Hij hoopt dat de proeflessen binnen no-time vol zitten.

www.platform-c.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.