Zaterdag 5 november opent restaurant de Toren van Bovenkerk voor een dag de deuren in het gerestaureerde en uitgebreide Noorddamcentrum. Men kan er eten drinken en er is entertainment voor een all-in prijs, waarover de organisatoren zich kennelijk nog beraden. Meer info volgt binnenkort. zeggen zij althans.

Het is een onderdeel van de evenementen die in het kader van Urbanus Chocolade worden georganiseerd. Het gaat om niueuw led licht voor de toren van de Urbanuskerk, die € 17.000 kost. Vandaar ook de naam van het restaurant.

Kinderdisco

Het blijft daar overigens niet bij. Er zij de komende tijd veel extra evenementen om uit de kosten te komen. Vrijdag 18 november wordt voor de kinderen van de basisschool een ‘Kids Diner’ en dsco voor die leeftijdsgroep georganiseerd. Met T.V. schermen, laserlichten, de nieuwste muziek en de ‘beste kinder D.J. van Nederland’ melden de organisatoren. Dit feest is inclusief limonade, chips, snoep en patat met snacks. Toegang 10 euro voor de DISCO en 5 euro voor de fan zone. Tickets in de voorverkoop: stuur een mail naar: chocolade@helponsuitdebrand.com met vermelding van het aantal kinderen dat komt.

Kerstbomen

Tijdens een Kerstmarkt aan de Poel voor nieuwe ledverlichting kan men op de zaterdagen 10 en 17 december onder meer de chocolade, kerstbomen en kerststukjes kopen. De kerstbomenmarkt begint om 7.00 uur morgens voor de vroege vogels. Rond 17.00 uur gaat de markt sluiten.

Alle kerststukken hebben een eigen karakter omdat al die vrijwilligers zelf mogen bepalen hoe de kerststukken eruitzien, zegt de organisatie. En nieuw dit jaar zijn de fruitbakken met de ST URBANUS CHOCOLADE blikjes op de markt. Daar is op ieder heel uur een optreden gepland met kerstmuziek en zang. Ook is er Glühwein, soep en kerstbrood te koop. Er wordt ook een Kerstverhaal verteld door twee schrijvende dorpsgenoten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.