Kinderboekenambassadeur Jan Paul Schutten schreef ‘Graaf Sandwich en andere etenswaardigheden’,  een boek vol grappige weetjes over eten. Woensdag 28 november is hij voor kinderen (6 tot en met 12 jaar) van 15:30 tot 16:30 uur in de bibliotheek aan het Stadsplein om de leukste weetjes en proefjes met publiek door te nemen. Gratis toegang na aanmelding. 

Schutten schrijft over heel veel onderwerpen. Ook al eens eerder over voeding, zoals in het Kinderboekenweekgeschenk De wraak van het spruitje uit 2009. Voor zijn boeken won hij twee keer de Gouden Griffel. De laatste keer was in 2014, voor het razend populaire ‘Het raadsel van alles wat leeft (en de stinksokken van Jos Grootjes uit Driel)’. Zijn boeken zijn inmiddels in tientallen landen verschenen, van Armenië tot Zuid-Afrika.

Stoppen

Schutten komt als Kinderboekenambassadeur veel en graag in de bibliotheek spreken over het plezier dat lezen biedt. Maar na november maand stopt hij voorlopig: hij heeft dan weer tijd en focus nodig om verder te schrijven. Toegang is gratis, maar kinderen en maximaal één begeleider moeten wel even aangemeld worden via www.debibliotheekamstelland.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.