Cabaretier Victor Luis van Es speelt donderdag 6 december zijn eerste programma, ‘Stille Strijd’ genaamd, in Schouwburg Amstelveen. Victor Luis van Es, was finalist van Cameretten Festival 2016. “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond,” stond er in de Volkskrant.

ictor Luis van Es. Foto: Anne van Zantwijk

Hij vertelde op het podium openhartig over zijn biseksualiteit. Van Es is niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Hij vertelt over zijn leven en durft daarin persoonlijk, eerlijk en ook grappig te zijn. En is open over zijn eigen onkunde, twijfels en dromen. Met veel zelfspot weet hij te ontwapenen. Over zijn biseksuele gevoelens, zijn jeugd, zijn Chileense moeder en zijn misstappen kan Victor vertellen, dat doet hij dan ook zonder rem en schaamte.

Strijd

Hij gaat voorbij aan de simpele vooroordelen tussen mannen en vrouwen, Neder- of buitenlanders. Het is niet goed of fout. Stille Strijd is nu.

Victor is de eerste cabaretier die met zijn biseksualiteit het theater in gaat. De regie wordt gedaan door Wimie Wilhelm. Kaarten voor de voorstelling via de website www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.