Donderdagavond 29 november wordt in ‘Seven Drunken Nights – The Story Of The Dubliners’ in Schouwburg het verhaal en de muziek van de Ierse Band The Dubliners op het podium gebracht.

De cast brengt op authentieke wijze dat verhaal. De show staat garant voor een avond meezingen met grote hits als The Wild Rover, Dirty Old Town, Whiskey in the Jar en uiteraard Seven Drunken Nights. Diverse leden uit de cast zijn nauw gerelateerd aan de originele Dubliners of hebben met hen op het podium gestaan. De show is naast een eerbetoon aan The Dubliners ook een mooi saluut aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie.

Theateragenda 

Donderdag 22 november vindt de première van Peter Beets meets Stochelo Rosenberg in de schouwburg plaats, zij brengen een ode aan Django Reinhardt. In de Grote Zaal staat Nederlands Dans Theater 2 met Significant Moments. Vrijdag 23 november is het tijd voor het cabaret-duo Yentl en De Boer en het toneelstuk How to build a universe van Theater Rotterdam. Lucretia van der Vloot staat zaterdag 24 november met haar swingende show Lucretia sings Gladys in de Kleine Zaal. In de Grote Zaal vindt de Benefietavond voor het herstel van de Urbanuskerk plaats. Voor de kids is er zondag 25 november De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+) (reprise) en Behind the telescopes (8+) te zien. Paulien Cornelisse staat dinsdag 27 november met haar cabaretshow Om mij moverende redenen (reprise) in de Grote Zaal. Woensdag 28 november is het tijd voor cabaretier Erik van Muiswinkel met De Oplossing en de muziekvoorstelling Spijkers II. Zanger en bandleider Joost Spijkers ontving de prestigieuze Poelifinario-prijs voor deze laatstgenoemde voorstelling.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.