Donderdag 13 december (14.00 uur) wordt in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 31a een Adventmiddag gehouden. ‘Een feestelijk lichtpuntje in deze donkere dagen´, zeggen de organisatoren.

Er is om 14.00 uur een inloop met koffie of thee en tot 16.00 uur wordt een sfeervol programma met muziek, zang, gedichten en ´verrassingen´ geboden. Volgens de Protestantse Kerk Nederland, waartoe de Kruiskerk behoort, is er ruime gelegenheid voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een drankje en een hapje. ´Een optreden van het speciaal voor de adventstijd gevormd kinderkoor brengt extra sfeer.´

Zonodig kan vervoer geregeld worden. Aanmelden tot uiterlijk 9 december bij Marijke van der Meulen, tel.020-6452705, meulenmarijke@kpnmail.nl en Mareke Kniep, tel. 020-6435765, p.v.dongen@online.nl. Meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.