Hoofdredacteur Jan Demming van wijkblad de Gondelkoerier meldt dat de december-editie is bezorgd bij de inwoners van Waardhuizen en Middenhoven. Maar men kan het ook lezen door een exemplaar in De Meent,Orion 3, te halen. Verder is het online te bekijken via
https://www.yumpu.com/nl/embed/view/jiw85xakFyHqY1Gz
 

http://kiosk.leerbedrijfmeo.nl/kiosk/gondelkoerier/ 

Hoe men het blad ook leest, de redactie van de Gondelkoerier lezers veel leesplezier.

Demming: ‘Dit is alweer de laatste Gondelkoerier van dit jaar. Veel valt er van de zijde van de redactie niet te melden, zodat we maar snel overgaan op de rubrieken waarin oud & nieuw nieuws uitgebreid aan bod komt.” Hij vraagt wel de bezorgers rond het einde van het jaar te belonen voor de trouwe bezorging van deze wijkkrant ‘tijdens mooi, maar ook tijdens slecht weer’.

Ook in 2019 verschijnt de Gondelkoerier vier keer per jaar: Begin maart, juni, september en december. Wie een bepaald onderwerp behandeld wil zien, kan een mailtje sturen naar gondelkoerier@outlook.com .

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.