Op donderdag 25 augustus (20.00 uur) is presenteert schrijver en dichter Eric de Rooij zijn onlangs verschenen boek ‘Augustus’ in het maandelijkse Amstelveen Diversiteit Café (ADC). Dat wordt gehouden in Villa Randwijck aan het Catharina van Clevepark 10. Toegang gratis.

De Rooij brengt volgens het ADC een afwisselend en boeiend programma over het de roman.

Aids

Het verhaal gaat over zijn jong en homo in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Met ‘Augustus’ duikt de lezer in het wervelende uitgaansleven van Amsterdam, de bruisende Regulierdwarsstraat en het Rembrandtplein. ‘Een autobiografische roman over vriendschap, eerste liefdes, de angst voor aids, geloven of niet geloven en een dodelijk delict’, zegt Villa Randwijck.

De auteur schreef  en eerder de roman ‘De wensvader’ over een homokoppel op zoek naar een draagmoeder. De Rooij is ook columnist voor de website Literair Nederland en werkt als humanistisch geestelijk begeleider in de ouderenzorg.

Eric de Rooij werkt als humanistisch geestelijk begeleider in de ouderenzorg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.