Eind april volgend jaar wordt de gerestaureerde Urbanuskerk in Bovenkerk officieel geopend. Maar voor die tijd komen er nog diverse evenementen, waarin de bekende St. Urbanus chocoladerepen centraal staan, om 17 mille voor de led verlichting bij elkaar te krijgen.

“Met de verkoop ondersteunen wij de herbouw van ons prachtige kerkgebouw voor verbeteringen, duurzaamheid, verlichting en de toegang tot het kerkgebouw”, zegt Chris van den Helder, die beschouwd kan worden als de spil in de chocolade actie. Het eerste evenement waar de chocorepen worden aangeboden is het zomerfeest op 25 juni.

Zomerfeest

Met de nieuwe actie koos hij dus voor nieuw led licht rondom het kerkgebouw, waarbij natuurlijk de toren in het led licht zal baden. “Met deze actie kan iedereen ook zien waar het geld ( kosten €17.000) terecht komt”, zegt Van den Helder. De nieuwe lampen laten de gesponsorde dakleien ‘s avonds schitteren, voegt hij er aan toe.

Tijdens het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk kan men o.a. aardbeien in de St Urbanus Chocolade dopen. Verder hebben Van den Helder en zijn team een paar nieuwe gezonde producten in de verkoop. “We hebben voor alle nieuwe producten een minimum prijs vastgesteld”, zegt hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.