Presentator, acteur en zanger Paul de Leeuw keert terug naar het theater om zijn 60ste verjaardag te vieren. Op woensdag 19 oktober om 20.00 uur is het feestje in Schouwburg Amstelveen.  ‘60? We zien wel’ heet de voorstelling waarin hij zijn leven beziet, oude liedjes zingt, die nu, jaren later, misschien een heel andere betekenis hebben.

Oude songs worden aangevuld met nog nooit live in het theater gezongen nummers. De Leeuw mijmert over zijn eerste-, grote- en ware liefde en maakt ouderwets lol met zijn publiek.

Cabaret populair
Naast Paul de Leeuw biedt de schouwburg een goed gevulde cabaretagenda met toppers als Patrick Laureij, Richard Groenendijk, Veldhuis & Kemper, Daniël Arends, Rene van Meurs, Lenette van Dongen, Freek de Jong, Peter Heerschop & Viggo Waas en nog veel meer.

Theateragenda
Bekijk de complete theateragenda op www.schoubwurgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.