Een tennisstad is Amstelveen ook. Vooral sinds in december het nationaal tenniscentrum aan de Bovenkerkerweg werd geopend. Donderdag bracht burgemeester Tjapko Poppens er met sportwethouder Rob Ellermeijer een bezoek.

“Het tenniscentrum is echt state of the art, indrukwekkend om te zien”, zei burgemeester Tjapko Poppens. “En het is een aanwinst voor Amstelveen. We zijn trots dat we deze faciliteit binnen de gemeentegrens hebben.”

Op de foto: Frans Poel, manager NTC de Kegel, burgemeester Tjapko Poppens,  Wilma Schoonderbeek-Netjes Netjes beheer, wethouder Rob Ellermeijer, Bart van Righarts Netjes beheer en directeur Erik Poel van tennisbond KNLTB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.