Op maandag 23 maart tussen 16.30 tot 19.00 uur kan men in Bibliotheek aan het Stadsplein gratis terecht voor het invullen van de Aangifte Inkomstenbelasting. Op maandag 6 april kan men terzelfder tijd naar Bibliotheek Aalsmeer komen. Het gaat op die zogenaamde blauwe maandagen om voldoende informatie op te doen om deze klus zelf te klaren.

De bibliotheek helpt mensen graag er bij. Men krijgt tips en informatie van een fiscaal jurist, er zijn workshops DigiD, veilig internetten en Regelhulp, het Financieel café is vertegenwoordigd en ook het Sociaal loket van de gemeente, waar men informatie over financiële administratie voor inwoners met een kleine beurs krijgt. Men kan elk moment tussen 16.30 en 19.00 uur binnen lopen.

Inkomstenbelasting

Informatie op de website www.debibliotheekamstelland.nl/belasting. Hier kan men zich ook aanmelden voor de gratis toegang.

Tijdens deze avonden is er geen gelegenheid voor hulp bij de persoonlijke belastingaangifte. Men krijgt informatie over de Aangifte Inkomstenbelasting 2019, niet over andere belastingen zoals de erfbelasting

Naast de Blauwe Maandagen kan men ook tijdens openingsuren bij de Bibliotheek altijd terecht voor het ontwikkelen van digitale vaardigheden, een cursus te volgen of belastingaangifte te doen. Dit laatste kan op een speciaal hiervoor gereserveerde computer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.