Het Zwanenmeer op het witte doek, maar wel het ballet zien uit de Royal Ballet House London. Dat is mogelijk in Cinema Amstelveen op dinsdag 24 mei (19.00 uur).

Spektakel, mysterie en passie wisselen elkaar af in dit klassieke liefdesverhaal, uitgevoerd door het Royal Ballet.

Klassiek sprookje

Dit klassieke sprookje beeldt de strijd uit tussen goed en kwaad en de poging om alles met liefde te overwinnen. De magie van de meren, bossen en paleizen wordt tot leven gebracht met schitterende ontwerpen van John Macfarlane en een sublieme partituur van Tsjaikovski.

De productie van Het Zwanenmeer van het Royal Ballet keert terug op het podium van het Royal Opera House, nadat de heropleving in 2020 werd onderbroken door de sluiting van de theaters door de pandemie. Deze klassieker in het repertoire is het bewijs van de blijvende liefde van wijlen choreograaf Liam Scarlett voor het classicisme en van zijn aangeboren muzikaliteit die in deze productie tot uiting komen. Het orkest is het Royal Opera House. De interviews zijn vooraf opgenomen in het Engels en worden niet ondertiteld. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.