De zangeressen in The BlueBirds komen terug naar het theater en treden zaterdag 9 april op in de schouwburg aan het Stadsplein. Hun nieuwe theatershow heet Great Big World en zij nemen Leonie Meijer mee als Special Guest.

In Great Big World brengen de zangeressen en songwriters een ode aan de vrouw. Eigen songs van het album Great Big World worden afgewisseld met klassiekers van o.a. Dolly Parton, Dixie Chicks en Kacey Musgraves. Bijzonder aan deze theatershow is de Special Guest: Leonie Meijer.

The Voice

Sinds vorig jaar zijn The BlueBirds een vrouwencollectief, waarin artiesten Krystl en Rachèl Louise de leiding nemen als vaste Birds. Ze schreven hun in oktober uitgekomen tweede album Great Big World samen met verschillende vrouwelijke vocalisten en songwriters zoals Janne Schra, Hadewych Minis, Yori Swart en Birgit Schuurman. Songs geïnspireerd door indie en folkmuziek waarbij meerstemmigheid de boventoon voert.

In deze nieuwe theatershow worden Krystl en Rachèl Louise aangevuld door Leonie Meijer, die in 2011 nationale bekendheid kreeg als finaliste van het allereerste seizoen van The Voice of Holland. Er volgden meerdere albums en sinds 2014 is zij nauwelijks meer weg te denken uit het theater. Samen met regisseur Bavo Galama maakte ze inmiddels vier solo theaterprogramma’s. Kaarten zijn te koop via www.schouwburgamstelveen.nl.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.