De laatste online verkoopactie van de St. Urbanus Chocolade wordt gehouden tot de dag na Pasen, dus dinsdag 11 april. Vier jaar geleden begon men op ‘derde’ met de verkoop om te helpen de kerk weer uit de brand te krijgen.

Er zijn in die vier haar 35.000 repen chocolade verkocht en vijftien verschillende acties georganiseerd, waarmee netto € 140.000 werd opgebracht voor herstel van de kerk.

Vrienden

“De gelden zijn overgemaakt aan de stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus”, zegt Chris van den Helder, die zich steeds met de verkoop heeft bezig gehouden. In de laatste actie betreft worden twee repen aangeboden – in de smaken van melk, wit, puur en karamel & zeezout – en een zakje paaseitjes met feestelijke paasstrik voor € 10. Deze feestelijke duoverpakking van 500 gram wordt gratis thuisbezorgd in Bovenkerk,Aalsmeer, Kudelstaart, Nes aan de Amstel en Ouderkerk. Men kan ook een bestelling ook mailen naar

Chocolade@helponsuitdebrand.com.

De stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus, zorgt goed voo de restauratie, vinden de verkopers Edwin Barentsen en Chris van den Helder. “Een voorbeeld daarvan is de vorig jaar bij elkaar gespaarde led-verlichting aan de buitenzijde van kerktoren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.