Nu alle partijen in de gemeenteraad in verkiezingsstrijd zijn, gooit het lokale Goed voor Amstelveen (GVA) er een ‘informele’ informatieve bijeenkomst tegen aan. Die wordt vrijdag (25 februari) gehouden bij sportschool Buenting aann de Acacialaan 18, van 19.00 tot 20.30 uur.

De partij is de voortzetting van de Lijst Höcker in de gemeenteraad, destijds afgescheiden van Actief voor Amstelveen (AVA).

Luisteren

Het is de partij rond raadslid Jacqueline Höcker, die begon bij Burgerbelangen Amstelveen (bbA). Zij zegt daarom al acht jaren politiek actief te zijn en te weten dat er ‘veel meer vragen en ideeën leven onder inwoners van Amstelveen dan meestal wordt verondersteld.’ Zoals vrijwel alle andere partijen meldt Goed voor Amstelveen dat door haar ‘veel meer geluisterd’ zal worden naar inwoners met het doel de afstand tussen politiek en inwoner eindelijk kleiner te maken. Overigens heeft Goed voor Amstelveen vrijwel dezelfde onderwerpen als alle partijen, namelijk wonen, zorg, onderwijs, klimaat, cultuur , sport, vervoer, participatie en coronabeleid. Daarover, maar ook over andere zaken, kan men vragen stellen tijdens de informatieavond. “Wanneer er tijd over is, is er ruimte voor een politieke Quiz”, zegt GVA.

Het is de bedoeling van de partij de komende weken voor de verkiezingen meer informatiebijeenkomsten te houden. “Daarom houden wij het kleinschalig, zodat een informele sfeer en een drankje bijdragen aan een gezellig en informatieve avond.’ Men wordt verzocht zich wel aan te melden via : info@goedvooramstelveen.nl .

Foto: Jacqueline Höcker (in het wit) en andere kandidaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.