Wegens de verwachte storm, komen er aanstaande vrijdag geen kramen op de markt. Vanmorgen werd door B&W besloten dat de markt om 13.00 uur sluit. Ook het Afvalbrengstation is gesloten. Verder wordt de verkiezingscampagne daar niet door de burgemeester gestart. De problemen rond het afvalstation waren er trouwens ook donderdag al.

De storm heeft gevolgen voor de afvalinzameling, zegt de gemeente. Bij hevige windvlagen kan het Afvalbrengstation dus op beide dagen tijdelijk worden gesloten.

Geen parasols

Op mijnafvalwijzer.nl of in de Afvalwijzer App kan men zich op de hoogste stellen van het laatste nieuws. De vrijdagmarkt gaat in beperkte vorm door. Ook daarvoor is door de zeer slechte weersverwachting van vrijdag een besluit genomen over het aanpassen van de markt. Die gaat wel in beperkte vorm door. Er komen in verband met de windverwachting geen kramen. Ook zijn er geen parasols en tenten.

Op de markt is alleen ruimte voor verkoopwagens. Bij verslechterende omstandigheden gedurende de dag kan door de marktmeester alsnog besloten worden of de markt nog verder door kan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.