In het winkelcentrum Stadshart, onderdeel van Unibail-Rodamco-Westfield, komen dertien nieuwe merken. Met de toevoeging daarvan denkt het winkelcentrum een ‘verdiepingsslag’ te maken en zich te bewijzen als toonaangevende winkellocatie in de metropoolregio Amsterdam.

Met een mix aan nieuwe winkels in de categorieën retail, horeca en entertainment wordt het winkelaanbod sterk verbreed, zegt het centrum. De nieuwe merken: Bang & Olufsen, geurfabrikant Arabian Oud, crypto-platform Coinmerce, een nieuw concept van ANWB, babymodewinkels Babystyling en Kiti Kate en foodconcepten Patagonias, Coffeecompany, Frites Affairs, Strada, Anne&Max, Prodeli en Blond&Brown. Alle openingen zullen verspreid plaatsvinden gedurende 2021 en 2022. Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl.

Fysiek blijft 

Door de sterke aantrekkingskracht blijkt dat fysieke winkels nog altijd onmisbaar zijn anno 2021. “Na herontwikkeling van Leidsenhage tot Westfield Mall of the Netherlands zetten wij nu onze tanden in Stadshart Amstelveen”, zegt Teun Koek, Director Operations The Netherlands van Unibail-Rodamco-Westfield. “Ons verhuurteam heeft, onder leiding van Olaf Hoff, geweldig werk geleverd met het aantrekken van deze dertien sterke merken.”

Zij versterkt volgens hem het vertrouwen van de verhuurder dat zijn centra tot de absolute winnaars behoren in een sterk veranderend fysiek retaillandschap, waarin de combinatie van offline en online alleen maar sterker wordt en ‘merkbeleving’ een steeds belangrijkere rol speelt.

Andere centra

De openingen van Coffeecompany, Frites Affairs, Strada en Anne&Max zijn volgens URW resultaat van een eerdere samenwerking met Albron die zijn vruchten afwierp in de andere drie centra: Westfield Mall of the Netherlands, Stadshart Zoetermeer en Almere. Voor Babystyling is dit de flagshipstore en Kiti Kate debuteert zelfs in Nederland door in Amstelveen haar eerste winkel te openen.

Daarnaast is het naar URW meent ook uniek dat crypto-platform Coinmerce een servicepunt opent in het winkelcentrum. Dit platform biedt bezoekers advies over Crypto Currency gerelateerde zaken.

Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.