De komende woensdag (20 oktober) speelt om 20.30 uur in de Annakerk de blues band Jimmy’s Gang. Het concert, eventueel te combineren met een diner (om 18.00 uur), wordt georganiseerd door stichting Tpodium.

https://www.anna-amstelveen.nl/

De band is volgens de stichting een gerenommeerde Blues Band die alle windstreken heeft bereisd. Al bijna zo’n veertig jaar betreden Jimmy Hartman en zijn band de planken van bluespodia in binnen- en buitenland.

 Entertainer

Jimmy Martin Sterman is volgens de stichting ‘zanger entertainer en acteur’.   Hij speelt al sinds begin jaren zestig met o.a. Herman Brood, Hans Lafaye en bands als Blues 66, Blues Dimension en IBC.

Zijn repertoire bestaat uit een mix van rock, soul, funk en blues. In AnnA speelt de band, naast bekende blues-nummers, ook het zelfgeschreven nieuw repertoire van hun in de ‘Mindfield Studio’ opgenomen album; ook ‘De Bintangs’ laten hun opnamen regelmatig pluggen & polijsten in die studio.

The Gang bestaat uit: Jimmy  – slaggitaar & zang; Erwin Aubroek – toetsen, hammond en zang; Pete Becker  – leadgitaar; Erik Heskes -basgitaar; Pieter Voogt – slagwerk & zang. www.tpodium.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.