Hoewel de vergaderingen van de raadscommissies deze week weer fysiek waren gepland zijn die voor Burgers en Samenleving (BS) en Ruimte, Wonen en Natuur (RWN) toch weel digitaal. De oorzaak daarvan is dat een raadslid van de VVD-fractie woensdag na een test besmet bleek met het covid 19-virus.

De VVD had maandag, zoals alle andere partijen, fractievergadering vergadering gehouden. Daarna bleek een VVD-er dus besmet.

RIVM

Overigens waren bij de openbare vergaderingen van de commissies publiek en pers niet welkom, dus die waren toch al op het volgen via internet aangewezen. Het betekent volgens wethouder Herbert Raat, zelf lid van de VVD, dat de betrokkenen nu in quarantaine moeten. “Wij volgen de maatregelen van het RIVM”, zei hij. Raat is zelf ook in quarantaine gegaan.

Overigens was de vergadering van de raadscommissie Algemeen Bestuur en Middelen (ABM) dinsdag nog wel fysiek in de raadszaal voor de vertegenwoordigers van de diverse fracties.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.