Bibliotheek Westwijk aan het Westwijkplein houdt donderdag 17 november (13.00 en 15.00 uur) een gratis inloopspreekuur over het onderwerp uitvaart en nalatenschap.

Nalatenschapscoach Nicole Buskermolen en uitvaartverzorger Saskia Driezen geven antwoord op vragen daarover.

Misverstanden

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met het overlijden van een dierbare, regelen van een uitvaart en daarna de afhandeling van de nalatenschap. Dit kan veel vragen oproepen. Hoe zit het bijvoorbeeld met het regelen van administratieve zaken, aangifte erfbelasting en de verdeling van de erfenis. Dit is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid en vaak een wirwar van regels en uitzonderingen. Voor velen is het een onbekend terrein waarover bovendien veel misvattingen en misverstanden bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.