Brijder preventie verzorgt op de donderdagavonden 1 en 8 december (19.30 tot 22.00 uur) in Haarlem gratis informatieavonden. Die zijn bestemd voor partners, kinderen, familieleden en vrienden van mensen met een verslavingsprobleem.

De bijeenkomsten worden gehouden bij Brijder aan de Schipholpoort 20, 2034 MA te Haarlem.

Vragen

Daarin komen de volgende vragen aan de orde: Welke gevolgen kan het overmatig gebruik van alcohol en /of drugs hebben voor het lichaam, het denken en het gedrag? Wat is het effect van de verschillende drugs?  Wat is verslaving?  Wat zijn de gevolgen voor de omgeving van verslaafde persoon? Hoe kan men het beste met hem of  haar omgaan? Welke grenzen kan de omgeving stellen? Hoe voorkomt men dat men zelf of andere gezinsleden te veel in het gedrang komen?  Welke hulpverlening is er voor verslaafden en mensen in hun directe omgeving? Hoe kan men iemand met een verslaving helpen?

Men schrijft zich voor beide avonden in. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.  Voor verdere informatie en inschrijving kan men bellen met Brijder Haarlem, telefoon 088 – 358 2260 of een e-mail sturen naar preventie@brijder.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.