De film ‘Hetty Zingt’ draait vrijdag 25 november (11.00 uur) gratis in Villa Randwijck aan het Cath. Van Clevepark. Daar ziet men hoe fijn zingen is en Hetty zingt in het senioren-popkoor ‘Lust for Life’ en een complete voorstelling met zang van het koor.

Zingen is een van de manieren om gezond oud te worden, wil de voorstelling zeggen. Maar de film biedt ook kijk in het leven van Hetty.

Norah

Generaties raken elkaar in de gezongen film. Hetty uit 1939 en het koor zingen met de beat van de jaren zestig en bezingt haar kleindochter Norah dingen die het leven Hetty bracht. De film bewijst eigenlijk dat na de pensionering het leven niet ophoudt. De voorstelling duurt 1,5 uur en bestaat uit de vertoning van de film en een interactief programma met humor, zang, beweging en uitleg over de invloed van muziek op het brein. Daarna volgt er een optreden van het koor en kan men na afloop napraten.

De show is bedoeld voor iedereen en in bijzonder voor ouderen, hun (klein)kinderen, vrijwilligers, mantelzorgers en hulpverleners. Stuwende krachten achter het koor en het programma zijn dirigent Ferdinand Beuse, pianist Kees van Zantwijk en moderator Pim Giel. Het is voor de organisatie prettig als je even laat weten dat je komt:welkom@villarandwijck.nl| 06-2042 0989

Klik hier voor de aankondiging en meer data: https://bit.ly/3TbaDyw

‘Orange the World’ bank
Op maandag 28 november wordt om 14.30 uur ook in Villa Randwijck de ‘Orange the World’ (zit) bank onthuld, gemaakt door de Soroptimistclub Amsterdam-Zuid/Amstelveen en vrouwen uit Randwijck. Dat gebeurt feestelijk op het plein bij Villa Randwijck.  Soroptimist International is een wereldwijde organisatie van vrouwen die zich inzet voor de verbetering van de levens en positie van vrouwen en meisjes. Met de bank vraagt zij aandacht voor de actie ‘Orange the World’, een internationale campagne tegen het geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne begint jaarlijks op 25 november, de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen, en eindigt op 10 december, de internationale dag van de rechten van de mens. De wethouders Floor Gordon en Marijn van Ballegooijen komen de bank aanbieden aan Villa Randwijck. De bank komt op het plein en is voor alle vrouwen en meisjes een blijvend monument om aandacht te vragen voor dit onderwerp. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.