De al eerder aangekondigde Bovenkerkse scholenreünie  wordt op 17 september in het ingrijpend verbouwde en vergrote Noorddamcentrum gehouden. Samen met beheerdersechtpaar daarvan Hans en Brenda Pappot wordt de reünie nu voorbereid.

De organisatoren kijken uit naar de heropening van het Noorddamcentrum. “Een prachtige nieuwe lichte entrée met heel veel ruimte”, weten zij al. “Moderne kleuren en lichtkoepels en een nieuw interieur. De organisatie van de Bovenkerksescholenreünie heeft een uniek cadeau geschonken aan het Noorddamcentrum. Unieke schilderijen van ons dorp van jaren terug. Rene Boerlage en Frans Rosenberg hebben deze fotos beschikbaar gesteld uit hun collectie.”

Inschrijven

Hoewel volgens de organisatie de inschrijvingen gestaag binnen komen, dringt zij er toch op aan op tijd in te schrijven. “We melden ook nog graag dat ook alle leerlingen en medewerkers van de Komstammschool  op deze reünie van harte welkom zijn.” Het belooft een echt dorpsfeest te worden, waarop men alle dorpsbewoners en natuurlijk nog meer oud dorpsbewoners kan ontmoeten. Nostalgie dus. “Help ons iedereen die je kent te melden dat we een reüniesite hebben waar vanaf nu de laatste nieuwtjes te vinden zijn”, zegt de organisatie. Die site is: Bovenkerksescholenreunie2022.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.