De Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus hebben een nieuwe actie om geld      in het laadje te halen voor herstel van de door brand ontstane schade aan de Urbanuskerk: verkoop van kerststukjes met St. Urbanus Chocolade.De kerststukjes worden gemaakt door tien vrijwilligers, allen met een eigen stijl. Het assortiment is dus zeer divers. De stichting wordt bij de actie geholpen door sponsoren, die allerlei kerstartikelen voor het bloemschikken schenken. Hierdoor draagt elk verkocht kerststukje significant bij aan de herbouw van de St. Urbanuskerk.

Life & Garden

De chocolade komt, zoals bekend, van Martinez. De Martinez St. Urbanus chocoladereep is voor bedrijven een echt origineel cadeau uit Amstelveen voor personeel en relaties, zeggen de organisatoren.

De verkoop is bij het tuincentrum Life & Garden aan de Handweg, dat werd gesloten wegens de grondverkoop aan een ontwikkelaar van woningen, maar op 21 november weer tijdelijk open gaat (tot de kerstdagen). Men kan daar dus terecht voor kerstbomen, kerstartikelen en er staat een kerststallenexpositie.

Winkel

In dat tuincentrum hebben de vrienden van de Urbanus van dinsdag 1 december af een eigen afdeling voor de verkoop van kerststukken met de St. Urbanus Chocolade. De omzet daatvan is voor 100% voor de actie Help Ons Uit De Brand van de Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus. De organisatie roept iedereen op zelf aan het verkoper (en inkopen) te staan. “Verkoop de kerststukken voor ons, dan hebben wij nog een verrassing voor u:, zegt de organisatie. Liefst aanmelden vóór 15 december. Kerst attenties zijn al vanaf twee euro vijftig. Ook wie enkel de St. Urbanus Chocolade koopt, kan rekenen op een feestelijke verpakking.

 

1 REACTIE

  1. Misschien ook iets voor de gemeente om die chocolade in het kerstpakket voor hun personeel te doen? De Urbanus leeft en nagenoeg iedereen vindt chocola lekker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.