Theaterliefhebbers staat een goed gevuld nieuw jaar te wachten in Schouwburg Amstelveen. Ondanks de huidige lockdown hoopt de schouwburg dat de deuren vanaf half januari weer open mogen. Onder meer komt de eredivisie van het cabaret naar Amstelveen: Richard Groenendijk, Daniël Arends, Marc Marie Huijbregts en Veldhuis & Kemper. Verder valt er veel te lachen met toppers als Dolf Jansen, Ton Kas, Henry van Loon en Rundfunk.

Dans

Dansliefhebbers kunnen genieten van prima ballerina Igone de Jongh, Introdans, ISH Dance Collective en de Junior Company van Het Nationale Ballet

De populariteit van Theatercolleges blijft onverminderd hoog. ‘Revolusi: een levende geschiedenis’ van David van Reybrouck leert met andere ogen kijken naar Nederlands-Indië. China expert Ruben Terlou neemt het publiek me naar ‘zijn’ China en Maarten van Rossem analyseert maatschappelijke kwesties.

Toneel

Op toneelgebied kijkt het theater uit naar het familiedrama Festen met o.a. Han Römer, Peter Heerschop en Viggo Waas. Hajo Bruins schittert als de professor in de bestseller Bonita Avenue. Verder een nieuwe klucht met Jon van Eerd en The Mousetrap met o.a. Wilbert Gieske en filmdiva Willeke van Ammelrooy

Ook in de categorie show valt er veel te genieten, o.a. de met 5 Tony Awards bekroonde musical Titanic met o.a. René van Kooten en Amélie de musical naar de wereldberoemde film. Schouwburg Amstelveen is ook dé plek om een concert bij te wonen. Snelle zorgt voor een feestje, verder o.a. Jeroen van der Boom, Frank Boeijen, ABBA de muziek, Dominic Seldis, Carel Kraayenhof, Henk Poort en velen meer.

Alle voorstellingen staan overzichtelijk op een rijtje in de folder jan – mei. Bekijk de folder digitaal op schouwburgamstelveen.nl, waar men ook kaarten kan bestellen. Mocht een voorstelling niet doorgaan krijgt men altijd zijn geld terug.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.