Een van de workshops op de (online) Dag van de Ondernemer, vrijdag 20 november, is de Masterclass over Duurzaam Ondernemen door het MKB. De dag wordt is door de gemeente en Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) samen georganiseerd.

Enno Masurel

Duurzaam ondernemen is nog steeds een uitdaging, zeker in deze tijd, en zeker voor het MKB, zeggen de organisatoren. Hoogleraar Duurzaam ondernemen aan de Vrije Universiteit Enno Masurel neemt zijn toehoorders mee in de wereld van obstakels en toepassingen die MKB-ondernemers tegenkomen als zij duurzaam aan de slag willen.

Positief

Masarel houdt niet van moraliseren als het om duurzaam ondernemen gaat en heeft een grondige hekel aan greenwashing, melden OA en gemeente. Maar hij is positief over de mogelijkheden van duurzaamheid door het MKB, onder meer ‘wegens de sterke positie die het MKB inneemt in de regionale en lokale context’. Wat het ene met het andere te maken heeft, hoort men blijkbaar op de ondernemersdag, waarvoor men zich bij de OA kosteloos kan aanmelden. Overigens kan men dat doen voor die masterclass, zonder de hele dag deel te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.