In verband met de ingrijpende renovatie moest de supermarkt AH Groenhof van vooral de verse waar af en daarom gin de hele voorraad daarvan (verse en diepvriesproducten) naar de Voedselbank. Die haalde op uitnodiging van manager Dave Mazzavillani van het filiaal alle producten, waaronder ook fruit en groenten, dinsdag op.  In totaal 120 kratten.

De vrijwilligers van de Voedselbank, die ook kratten met non-food producten meekregen (zoals luiers, toiletpapier en wasmiddelen), werden bij het verzamelen van de producten  geholpen door medewerkers van AH. De Voedselbank zegt heel te zijn met de aanvulling van de voorraad via de grote donatie en Dave Mazzavillani succes te wensen met de verbouwing.

Crossroads

Overigens kwamen er van de evangelische Engels sprekende gemeente Crossroads maar twee vrouwen zaterdag langs met een donatie. Gewoonlijk worden naar de twee diensten op zondag in het Amstelveen College door de kerkgangers spullen meegebracht, maar de corona-maatregelen beletten Crossraods normale diensten te houden. Voor de Voedselbank werden de bezoekers uitgenodigd zaterdag daarheen te komen, maar kennelijk deden dan maar twee vrouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.