Het Amstelveense koor Lyda’s Ladies geeft op zaterdag 21 december (15.30 uur) een Kerstconcert in de Oud-Katholieke Kerk aan de Oosteinderweg 394 in Aalsmeer.  ‘A Merry Little Christmas’ heet het programma. Dirigente van het koor is Lyda van Tol.

Het dameskoor zingt een afwisselend repertoire van klassieke en moderne kerstliederen. Met muziek van onder andere Elgar, Berlin en Kodaly, alsmede verschillende vertrouwde carols. Er wordt ook een glaasje glühwein aangeboden. Toegang € 15.

Sopraan

Lyda’s Ladies bestaat uit elf zangeressen en wordt gedirigeerd en op de piano begeleid door de Amstelveense zangpedagoge en sopraan Lyda van Tol. De afgelopen jaren traden de Ladies diverse malen op, onder meer bij de opening van de Piano Promenade in Amstelveen (in 2013, 2017 en 2019), tijdens benefietconcert voor de Sint-Urbanuskerk en verschillende optredens in de Oud-Katholieke Kerk in Aalsmeer. Het repertoire is zeer divers: van klassiek tot pop, van jazz tot close harmony. De kerk is open van 15.00 uur af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.