De winkel van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid aan de Rembrandtweg gaat dicht. Die sluit vrijdag 27 april, net als die Katwijk en Lisse. In Leiden, Hoofddorp en Alphen aan de Rijn blijven de zorgwinkels open, omdat die beter worden bezocht.

De verzekeraar zegt dat in toenemende mate klanten online hun zaken betreffende verzekering afhandelen. Open houden van niet rendabele winkels zou premie verhogend werken.

Persoonlijk contact met cliënten moet voor Amstelveners dan maar in Hoofddorp. Daarnaast gaat Zorg en Zekerheid steeds meer investeren in online dienstverlening, zegt zij. Op donderdag 26 april kan men voor het laatst advies en antwoorden op vragen krijgen aan de Rembrandtweg. Telefonisch is het bedrijf dagelijks van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar via (071) 5825825 of

www.zorgenzekerheid.nl.

 

1 REACTIE

  1. En zo komt de dehumanisering en de robotisering van de maatschappij steeds dichterbij. Nog even en dan is het een pré als je een vorm van autisme hebt , wil je je handhaven, maar natuurlijk allemaal onder dekking van premieverlagend werken. Ik zou eerder denken beter voor de aandeelhouders, maar dat zal wel aan mij liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.