Zaterdagavond (15 augustus) gaat om 19.15 uur de film Hope Gap bij Cinema Amstelveen in première. Het is een Brits drama uit 2019, geschreven en geregisseerd door William Nicholson. De film is een aanpassing van diens toneelstuk The Retreat from Moscow. 

Het verhaal is dat over Grace (Annette Bening) en Edward (Bill Nighy), die 29 jaar getrouwd zijn en in een dorp bij de klif van Hope Gap wonen. In een weekend komt hun zoon Jamie (Josh O’Conner) logeren en vertelt zijn vader hem van plan te zijn die dag zijn moeder te verlaten. Het hechte gezin wordt zo geconfronteerd met een nieuwe situatie. Vol ongeloof, woede, onmacht en toch ook hoop. Met: Anette Bening, Bill Nighy, Josh O’Connor e.a. Duur: Circa 105 minuten geen pauze. Meer informatie: Cinema Amstelveen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.