Buurtbewoners protesteren blijkbaar tegen de nieuwbouwplannen op de plaats van het tankstation en de autoshowroom aam Newa. De zou bestaan uit hoogbouw voor appartementen. B&W zijn weliswaar met eigenaar Waterland Real Estate gaan praten en er komt nu aanpassing van de plannen aan, waar de omwonenden bij worden betrokken. Maar kennelijk willen sommigen er helemaal niets anders en zeker geen hoge complexen. ‘Nee tegen Newa 2’, zeggen sommige flatbewoners in de buurt.

In de gemeenteraad is ook onder meer Burgerbelangen Amstelveen (bbA) de hoogbouw. Volgens Waterland Real Estate is het plan nog zeker niet in beton gegoten, maar het voegde er aan toe dat het ook in het bouwprogramma moet passen. De hoogbouwvisie van de gemeente dient als kader, zegt Waterland.

3 REACTIES

  1. Wij (De bewonerscommissie van Najade)hebben de spandoeken laten maken namens de hele flat.
    We hebben ze op twee zichtbare strategische plekken gehangen.
    Wij en alle omliggende flats zijn al in een ver stadium en samenwerking van protest tegen de plannen.
    Wij geven niet op en wachten de nieuwe plannen af.

  2. Wel Stadsvilla’s bouwen in Middenwaard,( 300 m verderop) waar je met gemak 2 redelijke appartementengebouwen kunt neerzetten die niet detoneren met de omgeving en waar je veel meer huishoudens mee helpt dan 12 of 13 gezinnen. Maar waar geeft de gemeente wel vergunning voor? Voor een architectonisch wangedrocht om de laatste cent er nog uit te persen, daarbij 💩💩hebbende aan de rest van de bewoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.