Bezoekers informeren en ongeveer als suppoost optreden. Dat is de taak van de vrijwilligers, die het Cobra Museum nu zoekt. Zij worden twee keer per week ingezet.

De zomertentoonstellingen die nu wordt gehouden heet ‘This is Surrealism1’ en laat werken zien van Salvador Dali, René Magritte, Man Ray en anderen. Om te helpen bij die exposities zoekt het museum publieksmedewerkers die van kunst houden en het team komen versterken.

Engels en 21 jaar

Een vereiste voor de vrijwilligers dat zij minimaal Nederlands en Engels spreken, hoewel meer talen natuurlijk ook mogen, en 21 jaar (of ouder) zijn. Het gaat om mensen die twee keer per week beschikbaar zijn in de periode tot en met september. Met een al geplande vakantie wordt natuurlijk rekening gehouden. Wie er wat in ziet wordt gevraagd zijn CV en motivatie te sturen naar e.vandenberg@cobra-museum.nl onder vermelding van ‘vacature publieksmedewerker’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.