Zaterdag 11 december worden bij twee supermarkten van Albert Heijn kerst inzamelingacties gehouden voor de Voedselbank Amstelveen. Leden van de Lions Club Mingle komen daarvoor in actie bij de AH-vestigingen aan de Maalderij. Vrijwilligers van de Voedselbank zelf nodigen de klanten uit extra aankopen te doen bij AH in het Stadshart.

Leden van Lions Club Mingle en de vrijwilligers van de Voedselbank vragen zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur aan de AH-klanten of zij bij het doen van hun boodschappen een of meer producten extra willen kopen om die te doneren.

Lijstje 

De klanten ontvangen een lijstje met producten waar grote behoefte aan is. Te doneren producten kunnen samen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. En bij de uitgang staan de leden van Lions Club Mingle en de vrijwilligers van de Voedselbank klaar om de extra ingekochte artikelen van de gulle gever in ontvangst te nemen.

De producten zijn van harte welkom om de wintervoorraad van de Voedselbank aan te vullen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.