De lokale omroep RTVA zendt zondag via televisie voor de derde week op rij diverse protestantse en rooms katholieke kerkdiensten live uit. Van 10.30 uur af (en herhaald om 12.30 uur) kan worden gekeken naar de eucharistieviering van RK Amstelland uit de Sint Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel. Om 11.30 uur is de kerkdienst van de Protestantse Gemeente Amstelveen–Buitenveldert uit de Paaskerk in het Augustinuspark te zien en te horen.

Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk de kerk te bezoeken. De opnamen, die worden gemaakt in samenwerking met de Rooms Katholieke parochie (RK Amstelland) en de Protestantse Gemeente (PGA-B), kunnen dus ook niet bijgewoond worden. De uitzendingen zijn live te zien op televisie (Ziggo 42, KPN 1380 en T Mobile 806) en via www.rtva.nl. Op de website zijn ook eerder opgenomen kerkdiensten te vinden (Noorddamcentrum, Titus Brandsmakerk, Paaskerk).

Vrijwilligers

Vrijwilligers verzorgen de live-uitzendingen. Voor de komende weken staan in elk geval de volgende live uitzendingen van diensten op het programma: 5 april, 10.30 uur: De Goede Herder (RK); 11.30 uur: Paaskerk (Protestants);  9 april, 19.30 uur: Paaskerk (Protestants); 10 april, 19.30 uur: Kruiskerk (Protestants); 11 april, 21.00 uur: Kruiskerk (Protestants); 12 april, 10.30 uur: Augustinuskerk (RK); 11.30 uur, Kruiskerk (Protestants).

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.